“ÎNTREBAREA ESTE: VA EXISTA VIAȚĂ PENTRU OLTCHIM SUB TUTELA PCC?” Să sperăm că DA!

0
OLTCHIM - Imagine Arhivă

“Oltchim Trecut Viitor”, jucărie pe o rețea de socializare, plătită de un dobitoc care a pus pe butuci platforma chimică din Râmnicu Vâlcea, bate toba la comandă, dar din prostie informează corect cu privire la intențiile celor de la PCC Rokita SA

Reproducem postarea integrală executată într-o rețea de socializare de “Oltchim Trecut Viitor”, aceasta fiind o bună și corectă informare făcută de un papagal hrănit din belșug de fostul încoronat al OLTCHIM, care în final s-a dovedit un gropar:

« ASEDIUL PCC, ASUPRA OLTCHIM, CONTINUA!

INTREBAREA ESTE: VA EXISTA VIATA PENTRU OLTCHIM SUB TUTELA PCC?

“.Evaluarea pozitivă a Consiliului

Raportul curent nr. 12/2017 din data de 03.20.2017.

Consiliul de administratie al PCC Rokita SA (denumit în continuare “Companie”), acționând în temeiul art. 17 alin. 1 Regulament al Parlamentului European și al Consiliului (UE) nr . 596/2014 din 16 aprilie 2014, referitor la abuzul pe piata (Regulamentul privind abuzul de piață), anunță interesul inițial în achiziționarea activelor companiei OLTCHIM SA în România (denumită în continuare ‘proiect’).

“Compania” a făcut oferta inițială pentru preluarea activelor societății OLTCHIM SA în România, sub forma unei instalații pentru realizarea producției chimice, împreună cu infrastructura necesară, inclusiv inclusiv imobiliare.

Va lua măsuri suplimentare pentru a pune în aplicare “proiectul” care vizează o ofertă fermă de a achiziționa aceste active si este necesar să se examineze alți termeni pentru orice tranzacție a “Companiei” precum și potențialul producției chimice în România, inclusiv legislatia referitoare la efectuarea de afaceri în România și analiza acestui ‘proiect’ economic.

Conducerea “Companiei” în această etapă, apreciază ca trebuie sa ia măsuri suplimentare pentru a investiga condițiile și legitimitatea achiziționării activelor OLTCHIM SA.

Temei juridic: art. 17 alin. 1 Regulament al Parlamentului European și al Consiliului (UE) nr. 596/2014 din 16 aprilie 2014, pe abuzul de piață (Regulamentul privind abuzul de piață).’

http://www.pcc.rokita.pl/bazy/investors.nsf/id/PL_Pozytywna_ocena_Zarzadu_
PCC Rokita SA – Pozytywna ocena Zarządu »

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here