VOCEA OLTENIEI dă în judecată VOCEA VÂLCII

0

Noi nu ne-am dorit un conflict cu publicația VOCEA VÂLCII, și nu ne-am dorit relații cu așa zisele publicații locale “consacrate”

Cu privire la modul în care publicația Vocea Vâlcii în mod constant aduce grave prejudicii SC Vocea Olteniei SRL și conducerii sale am hotărât că trebuie să avem o atitudine fermă. Ca urmare, vom chema în justiție firmele și persoanele care au editat sau editează articole care ne compromit imaginea.

Facem precizarea că alături de acest demers este prezentă și SC EUROVÂLCEA SRL.

“Aveţi grijă cu ce picior păşiţi în lumea presei. A intra cu picioarele în viaţa presei, da urât de tot. La un şpriţ sau la o cafea, se leagă prietenii. Oricum, trebuie să faceţi mari eforturi ca să convingeţi că vreţi să faceţi presa cu adevărat. Cu simpatie, Romeo Popescu” – 13 aprile 2008 – Raul Pop – voceavalcii@yahoo.com

Prezentăm câteva tâmpenii publicate de Vocea Vâlcii.

Când au publicat știrea asta mincinoasă – a doua zi m-a chemat Smeoreanu la VTV. Seara la ora 19.00 – ceva ca în genul OTV. În prezența acestui individ, Romeo Popescu, în direct, live, s-a luat legătura telefonic cu fosta mea soție care a precizat că nu am agresat-o, știrea publicată în Vocea Vâlcii fiind falsă. Am numeroși martori. Îmi este lehamite să povestesc în ce mod lamentabil a încercat individul ăsta, care se visează jurnalistul secolului – să justifice prostia lui – eu nu înțelegeam cum se face presa, cu prețul minciunii.

Precizare: Pentru imaginiile și informațiile care denigrează firma, VOCEA OLTENIEI va solicita în instanță 55 milioane de euro.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here