Damila a împlinit un sfert de secol de activitate

0

În luna aprilie 2017, compania vâlceană Damila, producător și distribuitor pe piața produselor din oțel și a materialelor de construcții din România, a împlinit un sfert de secol de activitate. În acești 25 de ani de activitate, compania a investit peste 80% din profitul realizat, în capacități de producție, depozite, magazine și showroom-uri, în facilități logistice moderne, într-o gamă de materiale de construcții completă și de calitate, toate menite să ofere încredere partenerilor săi.

Astăzi, Damila întrunește calități multiple, de la importator, distribuitor și comerciant, la producător și prestator de servicii. Astfel, rolul de comerciant cu produse metalurgice, materiale de construcții, sisteme de învelitori, finisaje și instalații, a fost completat, de-a lungul anilor, cu rolul de producător de plasă sudată, plasă sudată zincată, plasă zincată împletită, țiglă metalică Rodach, tablă profilată, cât și cu rolul de fasonator oțel beton și prestator de servicii de transport.

Damila este prezentă în toată țara, atât prin intermediul depozitelor, magazinelor și showroom-urilor sale, situate în București, Râmnicu Vâlcea, Craiova, Drăgășani, Horezu, Bălcești și comuna Măciuca, cât și prin parcul logistic propriu, care îi permite să onoreze solicitările primite de la partenerii săi, în orice colț al țării.

Marcarea celor 25 de ani de activitate a demarat prin adoptarea unei identități vizuale noi, implementată încă de la începutul anului 2017 pe toate materialele de comunicare internă și externă. Campania aniversară va fi întregită cu o serie de acțiuni și evenimente pentru comunitatea vâlceană: renovarea unei secții din cadrul Spitalului de Obstetrică Ginecologie Râmnicu Vâlcea, organizarea celei de-a VI-a ediții a concursului de ciclism de la Măciuca, susținerea sărbătorilor locale tradiționale Zilele Râmnicului, Ziua localității Măciuca și Cocoșul de Hurez.

“Damila este un proiect frumos, care a ajuns la această aniversare prin munca, pasiunea și inspirația unei echipe de oameni cu suflet, care a crezut în șansa capitalului românesc. Această aniversare nu va fi marcată printr-un singur eveniment festiv, ci vom organiza și sustine o serie de acțiuni și evenimente pentru comunitatea din care facem parte, fără de care compania Damila nu ar fi ajuns astăzi aici”, a declarat Mihaela Rovența, director general adjunct.

Despre Damila

Damila, societate comercială cu capital privat, 100% românesc, înființată în anul 1992, ocupă un loc important pe piața materialelor de construcții și finisaje din România, având rol de producător, importator și distribuitor, pentru produsele pe care le comercializează. Pentru mai multe informații vizitați: www.damila.ro

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here