Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște va prezenta spectacolul Gaițele la Zilele Severinului

0

Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște va fi prezent pe scena Teatrului Municipal Drobeta Turnu Severin duminică, 23 aprilie, unde va juca, începând cu orele 19:00, spectacolul Gaițele, un spectacol de Mc Ranin, care generează bună dispoziție și amintește publicului cât de important este să ne privim autoironic.

Alături de actrițele Florina Cercel (Teatrul Național București), Carmen Tănase, Virginia Rogin (Teatrul Odeon București) și Carmen Ionescu (Teatrul Național București), publicul severinean va putea admira calitățile interpretative ale actorilor Teatrului Tony Bulandra: Mircea Silaghi, Ana Maria Carablais, Liviu Cheloiu, Sebastian Bălășoiu, Ioana Farcaș, Antonia Ionescu, Maria Nicola.

Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște a împlinit în acest an 15 ani de existență și se poate lăuda cu o trupă foarte bine pregătită și închegată cu care s-au pus în scenă mari texte din dramaturgia românească și universală. Mc Ranin a înființat acest teatru în 2002 și l-a îndrumat spre succese internaționale, stabilind contacte cu teatre de prestigiu din lume care au participat în Festivalul Babel din Târgoviște, ajuns la cea de-a VII-a ediție.

Spectacolul Gaițele s-a mai jucat în București, Pitești, Focșani, Brașov, Slobozia, Galați, Constanța, Iași, Timișoara și Arad.

Gaițele este un text aflat la porțile absurdului, o comedie care lasă un gust amărui, care îndeamnă la reflecție. Personajele din această piesă, și din spectacolul teatrului nostru, au reacții dramatice, explozive, provocate de acțiuni minime, sau adeseori complet neprovocate. Gaițele sunt tinere și contemporane. Ele evoluează într-un decor frumos și modern, în sunetele unei muzici dinamice și a unei atmosfere exuberante.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here