Turneu în Franța cu „Lacul Lebedelor” și premieră la Sibiu în prima zi după finalizarea turneului

0

Cum arată programul TBS pentru următoarea perioadă ?

Zona metropolitană Paris este prima destinație internațională de turneu pe care Teatrul de Balet Sibiu o va avea în acest an cu spectacolul „Lacul Lebedelor”. După reprezentațiile din 22 și 23 aprilie, susținute pe scena teatrelor din Yerres și Longjumeau, TBS va prezenta la Sibiu, în prima zi după ce balerinii se vor întoarce din Franța, miercuri, 26 aprilie 2017, premierele de dans contemporan „Când întunericul devine lumină” și „Șapte singuratici într-o zi de iarnă”.

Luna mai aduce o nouă premieră, patru reprezentații la Sibiu și două titluri prezentate în turneu în România.

„Class Concert”, „Anna Karenina”, „Când întunericul devine lumină”, „Nu mai sunt eu”, „Gală de balet” de Ziua Europei sunt titlurile prezentate de TBS în luna mai. Spectacolele vor avea loc la Sibiu (Sala Thalia, Cercul Militar și Biblioteca Județeană ASTRA) și la Slatina (Centrul Cultural „Eugen Ionescu”), după cum urmează :
• 6 mai 2017, de la ora 15:00 și de la ora 19:00 – „Class Concert”, la sala festivă a Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu
• 10 mai 2017, ora 19:00, „Anna Karenina”, la Cercul Militar Sibiu
• 18 mai 2017, ora 19:00, „Când întunericul devine lumină” și „Nu mai sunt eu”, turneu la Slatina
• 20 mai 2017, ora 19:00, „Gală de balet” de Ziua Europei, la Sala Thalia Sibiu

La sfârșitul lunii mai, Teatrul de Balet Sibiu va prezenta publicului un nou spectacol de balet neoclasic în premieră, realizat de maestrul coregraf român Mihai Babușka.

“Dansăm la finalul acestei luni în Franța, unul dintre cele mai importante balete din repertoriul clasic, Lacul Lebedelor, și la jumătatea lunii mai mergem din nou la Slatina, de această dată cu două producții de dans contemporan, realizate de Daniel Alexandru Dragomir, un coregraf de doar 22 de ani. Și pentru sibieni am pregătit un program bogat de spectacole în luna mai. Încercăm să rămânem aproape de publicul nostru, în ciuda situației generate de lipsa unei scene. În această perioadă, am simțit cel mai mult cât de apreciate sunt spectacolele noastre. Publicul a rămas alături de noi, chiar dacă de multe ori scenele pe care am dansat și spațiile de spectacol nu au fost cele mai ofertante.” Ovidiu Dragoman, Director Teatrul de Balet Sibiu.

Bilete online, direct de pe pagina de facebook a TBS, fără niciun cost suplimentar. Biletele pentru toate spectacolele Teatrului de Balet Sibiu pot fi cumpărate online, de pe siteurile bilet.ro și kompostor.ro sau direct de pe pagina de facebook a Teatrului de Balet Sibiu – secțiunea bilete. În Sibiu, biletele pot fi cumpărate din punctul de vânzare situat în Piața Mare, Primăria Municipiului Sibiu, intrarea F sau în seara spectacolelor, în limita locurilor rămase disponibile. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de 50% reducere. Mai multe informații despre activitatea TBS se găsesc pe siteul oficial al teatrului: www.sibiuballet.ro.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here