Jandarmeria Olt asigură ordinea publică la „Festivalul Berii”

0

În perioada 12 – 14 mai 2017, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfășurării „Festivalului Berii”, organizat în municipiul Caracal.

De asemenea, în data de 14 mai, jandarmii olteni vor asigura ordinea publică cu ocazia manifestării „Floare de Salcâm”, în localitatea Urzica. Jandarmii vor acționa în sistem integrat, pentru prevenirea oricăror fapte antisociale, dar și pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, atât în zona de desfășurare a manifestărilor, cât și pe traseele de afluire/defluire a participanților.

Cu această ocazie Jandarmeria Olt recomandă participanților următoarele:
– să respecte precizările organizatorilor și recomandările forțelor de ordine, să evite implicarea în conflicte de orice natură, să aibă un comportament decent, în conformitate cu normele de conviețuire socială.
– activitățile stabilite trebuie să se desfășoare în mod pașnic și civilizat, fără a pune în pericol ordinea și liniștea publică, siguranța persoanelor, integritatea corporală, proprietatea publică și privată.
– participanții nu trebuie să aibă asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanțe iritant lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru șocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acțiuni violente sau de tulburare a ordinii și liniștii publice.
– să nu lase autoturismele proprietate personală descuiate sau cu bunuri la vedere în interiorul acestora și să acorde o atenție deosebită modului de asigurare a bunurilor și obiectelor personale (genți, poșete, bagaje) precum și a celor cu valoare (bijuterii, aparate foto, video, telefoane mobile), să nu lase copiii nesupravegheați.
– în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale sau le este tulburată liniştea, cetăţenii pot solicita sprijin la numărul unic pentru situaţii de urgenţă „112” sau se pot adresa direct echipajelor de jandarmerie.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here