CCIRO: Forum economic Romania-Italia, redăm încrederea investitorilor români și italieni în economia românească

0
Imagine ARHIVĂ

CCIRO Italia, în colaborare cu Biroul de Promovare Comercială – Economică din cadrul Consulatului General al Romaniei la Milano organizează Joi, 29 iunie 2017, ora 10.30, forumul economic “România-Italia, redăm încrederea investitorilor români și italieni în economia românească”. Evenimentul este organizat cu sprijinul Guvernului României (conform memorandumului de colaborare dintre DIMMMAT și CCIRO Italia) Camerei de Comerț și Industrie a României și a Uniunii Camerelor de Comerț Bilaterale din România.

La eveniment vor participa membri AICE – Associazione Italiana Commercio Estero, oameni de afaceri și operatori economici italieni din mai multe domenii de activitate (construcții, transport, agricultură, managementul deseurilor, turism) interesați în dezvoltarea unor investiții sau parteneriate, business și afaceri în România, precum și oameni de afaceri români care au dezvoltat afaceri în regiunea Lombardia.

În prima parte a evenimentului organizatorii și reprezentanții Guvernului României vor prezenta politicile pentru sprijinirea și atragerea investițiilor străine și internaționalizarea mediului de afaceri autohton, cu precădere pe relația schimburilor economice România – Italia.

Programul Guvernului României pentru dezvoltarea economică și sprijinirea mediului de afaceri reprezintă obiectivul principal din cadrul lucrărilor forumului “Redăm încrederea investitorilor români si italieni în economia româneasca”, participanții având ocazia de a beneficia de toate informațiile, facilitățile și noutățile legislative, unicat în Europa.

AICE – Associazione Italiana Commercio Estero – va prezenta participantilor propriile servicii și suportul în demersul de internationalizare a know-howtului italian, cu precădere sprijin pentru investițiile cu destinația România.

În a doua parte a evenimentului, reprezentanții mediului de afaceri român și italian vor prezenta proiecte în vederea identificarii unor parteneriate și solutii de finanțare ale acestora.

Ultima parte a lucrărilor este rezervată întalnirilor B2B între oamenii de afaceri prezenți.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here