Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, puse în aplicare de polițiștii vâlceni

0

Polițiști de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

Astfel, aceștia l-au depistat pe U. I., de 59 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, condamnat la executarea pedepsei închisorii de 2 ani, pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice peste limita legală, precum și pe S. F. din comuna Budeşti, condamnat la o pedeapsă de 2 ani şi 10 luni inchisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

În fapt, U. I., la data de 23.04.2012, a fost depistat de polițiști pe bulevardul Nicolae Bălcescu din municipiul Rm. Vâlcea având o alcoolemie de 0,88 mg l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, S.F., de 22 ani, la data de 10.11.2016, a fost identificat de polițiști conducând pe DN67 A, în comuna Budești, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Ambele persoane au fost identificate şi încarcerate în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mioveni, pentru executarea pedepsei.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here