Sancțiuni contravenționale aplicate de polițiști în cadrul unor acțiuni desfășurate în Râmnicu Vâlcea și Voineasa

0

Ieri, 29 august 2017, în urma activităților desfășurate, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea și Poliției stațiunii Voineasa au aplicat 27 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 13.000 de lei.

Oamenii legii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au aplicat 21 de sancțiuni contravenționale, dintre care 17 pentru încălcarea regulilor de circulație și 4 sancțiuni pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 privind ordinea și liniștea publică.

Valoarea totală a sancțiunilor se ridică la aproximativ 5.000 de lei. Totodată, în cadrul acțiunii, au fost retrase 2 de permise de conducere și un certificat de înmatriculare.

Polițiștii din Voineasa au acționat în special în zonele turistice Obârșia Lotrului și Vidra, fiind însoțiți de jandarmi montani și lucrători din cadrul Primăriei Voineasa. Astfel, au fost aplicate 6 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 8.000 de lei în baza Legii 12/1990 privind comerțul illicit și pentru încălcarea normelor rutiere.

De asemenea a fost reținut un permis de conducere și un certificat de înmatriculare pentru lipsa poliței de asigurare auto obligatorie.

Poliția continuă acțiunile pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și asigurarea ordinii și liniștii publice.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here