Pompierii militari din cadrul ISU “Drobeta” al Judeţului Mehedinţi au acţionat, în intervalul 13- 14 septembrie 2017, la 12 intervenţii

0

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Drobeta” al Judeţului Mehedinţi au acţionat, în intervalul 13- 14 septembrie 2017, la 12 intervenţii, dintre care patru situaţii de urgenţă şi opt urgenţe medicale.

Miercuri, 13 septembrie 2017, la ora 11:35,  Detașamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin  a intervenit  cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, o autospecială C.R.B.N. și cinci pompieri pentru verificarea provenienței unui miros puternic de gaz sesizat în zona unei clădiri situate pe B-dul. Carol I din municipiul Drobeta Turnu Severin. Pompierii, în urma cercetărilor efectuate cu aparatura din dotare, au constatat că mirosul provenea de la conţinutul unei butelii, deversat în reţeaua de canalizare.

La ora 16:06, Detașamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin  a intervenit  cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și şase pompieri militari pentru deblocarea ușii  unui apartament, în interiorul căruia se presupunea a fi o victimă, pe strada W. Mărăcineanu, nr. 1 din municipiul Drobeta Turnu Severin. Pompierii au acţionat, din exterior, folosind scara culisabilă, pentru a pătrunde în apartamentul situat la etajul III al blocului, printr-o  fereastră deschisă a locuinţei. Din nefericire, persoana găsită în interior era decedată – bărbat în vârstă de 35 ani.

La ora 17:23, Stația de Pompieri Strehaia a intervenit cu o ambulanță S.M.U.R.D. și trei paramedici la un accident rutier produs în orașul Strehaia. La sosirea echipajului s-a constatat că, în autoturismul ieșit în afara părții carosabile, se aflau două victime. Una dintre acestea a fost preluată de către S.A.J. Mehedinți, iar cea de-a doua, care acuza cefalee și prezenta plăgi la nivelul membrului superior drept, a refuzat transportul la UPU.

Azi-dimineaţă, la ora 07:09, Detașamentul de Pompieri Dr. Tr. Severin a intervenit cu opt pompieri militari şi două autospeciale de lucru cu apă și spumă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, în localitatea Șiroca, Comuna Godeanu. La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul fusese lichidat de către proprietar. Cauza probabilă de izbucnire a acestuia a fost determinată de folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Serviciul SMURD din cadrul I.S.U. „Drobeta” al judeţului Mehedinţi a intervenit la opt urgenţe medicale.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here