Infracţiuni și contravenții rutiere, constatate de poliţiştii vâlceni

0

Ieri, 20 septembrie 2017, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoraului de Poliție Județean Vâlcea  au fost prezenţi în trafic şi au acţionat pentru creşterea gradului de disciplină rutieră pe drumurile publice.

Cu acest prilej, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au aplicat 40 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 7.480 de lei, au reținut 1 permis de conducere și au retras 3 certificate de înmatriculare.

Tot ieri, în jurul orei 11.00, poliţişti din cadrul Poliției Orașului Horezu au oprit în trafic, pe strada Zăvoiului, din localitate, o autoutilitară condusă de un tânăr, de 25 de ani, din comuna Cernișoara, care transporta material lemnos, specia brad.

În urma controlului efectuat, polițiștii au constatat că șoferul autoutilitarei nu deținea documente de proveniență ori transport pentru materialul lemnos, motiv pentru care au luat măsura sancţionării contravenţionale față de acesta, în conformitate cu prevederile Legii nr. 171/2010, privind  stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice și au confiscat aproximativ 3,63 metri cubi de material lemnos, specia brad.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here