Pompierii militari din cadrul ISU “Drobeta” al Judeţului Mehedinţi au acţionat, în data de 20 septembrie 2017, la patru situaţii de urgenţă şi nouă urgenţe medicale

0
Imagine ARHIVĂ

La ora 14:02, Detaşamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit cu un echipaj de descarcerare, un echipaj S.M.U.R.D., o autospecială de intervenţie şi nouă pompieri militari pentru salvarea unui minor, în municipiul Drobeta Turnu Severin, pe strada Orly, nr 65. La sosirea forţelor, minorul avea degetele de la mâna stângă prinse într-o uşă metalică, aflată la intrarea într-un bloc de locuit. Pompierii au acţionat cu accesoriile din dotare pentru deblocarea minorului, concomitent cu acordarea primului ajutor medical de urgenţă, ulterior acesta fiind transportat la U.P.U..

La ora 15:45, Detaşamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit cu o autospecială de intervenţie şi trei pompieri militari pentru evacuarea apei din subsolul unui imobil, situat pe Bulevardul Carol I, nr. 3, din municipiul Drobeta Turnu Severin. Apa provenea din refularea canalizării, ca urmare a precipitaţiilor căzute.

La ora 15:59, Detaşamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit cu şase pompieri militari şi două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje, în satul Crăguieşti, comuna Şişeşti. Timp de trei ore, alături de trei voluntari ai S.V.S.U. Şişeşti, pompierii au acţionat pentru stingerea incendiului, care risca să se propage la o anexă gospodărească. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost trăsnetul.

La ora 17:04, Staţia de Pompieri Strehaia a intervenit cu o autospecială de intervenţie şi cinci pompieri militari pentru evacuarea apei din beciul unei locuinţe, în localitatea Ciochiuţa, oraşul Strehaia.

          Serviciul S.M.U.R.D. din cadrul I.S.U. „Drobeta” al Judeţului Mehedinţi a intervenit la nouă urgenţe medicale.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here