La Râmnicu Vâlcea a luat startul Zilele Recoltei 2017

0

Sâmbătă, 7 noiembrie 2017, în ciuda ploii torențiale, numeroși cetățeni au venit în Zona Centrală a municipiului Râmnicu Vâlcea, pentru a participa la deschiderea oficială a sărbătorii Zilele Recoltei, eveniment care se va desfășura timp de patru zile.

În zilele de week-end, în măsura în care condiţiile meteorologice o vor permite, se vor desfăşura şi mai multe activităţi artistice, printre care spectacole folclorice ale Ansamblului ”Rapsodia Vâlceană” al Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Creaţiei Tradiţionale Vâlcea, spectacole de teatru pentru copii şi adulţi puse în secnă de actorii Teatrului Municipal ”Ariel”, un concert susţinut de tinerii Fanfarei ”Gabriel Chaborschi” a Palatului Copiilor şi a Liceului de Artă sau spectacole de dansuri populare ale Asociaţiei ”Ciuleandra”.

Ediţia de anul acesta se desfăşoară pe o perioadă mai lungă decât în mod obişnuit – patru zile – pentru a cuprinde şi marca ziua de 10 octombrie în care, începând din acest an, se sărbătoreşte Ziua naţională a produselor agro-alimentare româneşti, conform Legii nr. 187/2017.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here