Accident de circulaţie soldat cu 2 răniţi, produs pe Bulevardul Râului din Craiova

0

Sâmbătă, 7 octombrie 2017, în jurul orei 02.50, D. CRISTIAN, de 23 de ani, din Craiova, a condus un autoturism, proprietatea unei societăți comerciale, pe Bd. Râului din municipiul Craiova, iar la intersecția cu Bd. Ştirbei Vodă nu a respectat semnificația indicatorului ”Oprire” (STOP), nu a acordat prioritate de trecere și a intrat în coliziune cu autoturismul înmatriculat în Anglia, condus de G. PAUL ALIN, 25 de ani, din Pleniţa, județul Dolj, care circula pe Bd. Ştirbei Vodă, pe sensul de mers către Parcul Tineretului. Conducătorii auto nu purtau centura de siguranţă și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a lui G. PAUL ALIN care a fost transportat la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale, dar care nu a rămas internat. De asemenea, lui I. D., de 17 ani, din Craiova, pasager în autoturismul înmatriculat în România, i-au fost acordate îngrijiri medicale și nu a rămas internat în spital.

Oamenii legii au întocmit pe numele conducătorului auto de 23 de ani un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here