A furat mașina unchiului și a lovit o mașină parcată regulamenatar pe strada Gabroveni din Băilești

0

În noaptea de 7 spre 8 octombrie 2017, la ora 02.30, agenţii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Băileşti au identificat pe strada Gabroveni două autoturisme avariate în urma unei tamponări, în care nu se afla nicio persoană. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că autoturismele implicate în eveniment aparţin lui M. Bălteanu şi M. Suraj ambele având numere de înmatriculare din Bulgaria.

În jurul orei 04.00, M. Suraj, 26 ani, din localitate, a sesizat la numărul de urgență 112 faptul că persoane necunoscute i-au sustras din faţa domiciliului un autoturism marca VW înmatriculart în Bulgaria .

În urma verificărilor efectuate de politisti s-a stabilt că numărul de inmatriculare al autoturismului reclamat ca fiind sustras coincide cu unul din numerele de inmatriculare ale autotuirsmelor avariate.

De asemenea, în urma investigaţiilor efectuate, poilitistii au resusit sa-l identifice pe autorul furtului, în persoana lui M.I.L., de 17 ani, fără ocupaţie, din aceeaşi localitate, care, duminică dimineața, în jurul orei 02.00, a sustras cheile autoturismului din locuinţa unchiului său şi fără a poseda permis de conducere, l-a condus prin Băilești, iar pe strada Gabroveni a intrat în coliziune cu un alt autoturism staţionat, după care l-a abandonat.

Cu toate că M. Suraj nu doreşte să depună plângere împotriva nepotului său M. I. Leonard, oamenii legii au întocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de furt calificat, precum și sub aspectul săvârșirii infractiunii de conducerea unui vehicul fără permis conform Codului Penal, urmând a fi propusă soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Băilești.

Duminică, 8 octombrie 2017, în jurul orei 11.00, minorul de 17 ani s-a prezentat la Spitalul Băileşti, unde a fost luat în evidență și i s-a stabilit diagnosticul medical. În acest sens, polițistii continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here