La ore matinale, polițiștii vâlceni au depistat 4 conducători auto care conduceau autocamioanele sub influența alcoolului

0
  • Astăzi, 12 octombrie 2017, polițiștii Serviciului Rutier au continuat acțiunile pentru combaterea circulației pe drumurile publice, sub influența alcoolului  
  • Între orele 06.00 – 08.00, polițiștii rutieri au depistat 4 conducători auto care conduceau autocamioane pe drumurile publice, sub influența alcoolului, pe numele unuia dintre aceștia fiind întocmit dosar penal

 Miercuri, 11 octombrie 2017, polițiștii Serviciului Rutier au aplicat 42 de sancțiuni contravenționale și au reținut 8 permise de conducere.

Poliţiştii rutieri au acționat în cadrul Planului de Acțiune BUS & TRUCK, cu preponderență pentru combaterea conducerii de autovehicule pe drumurile publice, sub influența alcoolului.

Astfel că, pe Drumul Național 7, pe raza localității Budești, au oprit un autocamion, care transporta animale, condus de S.I., de 48 de ani.

Având în vedere faptul că bărbatul emana halenă alcoolică, polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,58 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge, faţă de acesta efectuându-se cercetări pentru comiterea infracţiunii de  conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, sub influenţa alcoolului. 

De asemenea, la data de 11 octombrie 2017, în jurul orei 19.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Drăgășani l-au depistat pe C.M., de 56 de ani, din municipiul Drăgășani, în timp ce conducea o autoutilitară pe Drumul Județean 677 D, pe raza comunei Ștefănești, autoutilitara aflându-se sub influența alcoolușlui, în urma testării cu apartul etilotest rezultând 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here