Vâlcea: A fugit de poliție și a intrat într-un cap de pod din orașul Bălcești

0

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bălcești au depistat pe raza orașului, un tânăr de 24 de ani, din județul Olt, care conducea un autoturism neîmatriculat. 

Joi, 7 martie 2019, aproape de miezul nopții, polițiștii au oprit pentru control, pe raza orașului Bălcești, județul Vâlcea, un autoturism marca Fiat, conducătorul autoturismului a respectat semnalul de oprire, însă în momentul în care polițistul s-a apropiat de autoturism, conducătorul auto a plecat în trombă.

Polițiștii au plecat imediat în urmărirea autovehiculuilui cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, însă conducătorul autoturismului nu a oprit nici în momentul respectiv, urmărirea fiind continuată pe o distanță de 3 km, până în momentul în care, fugarul, din cauza vitezei excesive a lovit un cap de pod, avariind autoturismul.

La volanul autotusimului se afla un tânăr de 24 de ani, din județul Olt, care în urma evenimentului rutier nu s-a ales cu nici o leziune.

Din verificările efectuate de polițiști au constatat faptul că valabilitatea autorizației de circulație provizorie a autoturismului este expirată din data de 4 martie 2018. Oamenii legii au întocmit un dosar penal.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here