Mircia Gutău: Fosta Staţie de Asfalt a municipiului Râmnicu Vâlcea a fost chiriaşă în Vlădești

0

Ca urmare a apariţiei pe site-ul www.________.net a materialului «Terenurile şi dealurile din Vlădeşti, în atenţia lui Gutău Mircia!?», în baza dreptului la replică Primarul Mircia Gutău a solicitat site-ului publicarea următorului text:

Site-ul www.____________.net îşi continuă, nestingherit de logică sau bun-simţ, demersul solitar în a crea asocieri dintre cele mai bizare între persoana mea şi diferite obiective imobiliare care, iată, depăşesc de această dată graniţele municipiului şi se mută în comuna vecină, Vlădeşti. Astfel, sunt acuzat că aş fi  ”ochit” suprafaţa de teren pe care s-a aflat fosta Staţie de Asfalt a municipiului, faţă de care aş nutri interese neonorabile.

Semnatarul acestui material, ascuns curajos sub titulatura ”admin”, uită însă să menţioneze că desfiinţarea (şi nu mutarea!) Staţiei de Asfalt s-a făcut – aşa cum am declarat în repetate rânduri – din cauza preţurilor ridicate care rezultau la fabricarea acestui material, respectiv cu 60% mai mari decât cele disponibile pe piaţă. O altă omisiune este şi aceea legată de faptul că terenul pe care a funcţionat staţia aparţine de Vlădeşti – Staţia de Asfalt fiind doar chiriaşă! – iar destinaţia ulterioară a imobilului o hotărâşte numai Consiliul Local al acestei comune. Nu uită însă să asocieze toate aceste acuze aduse mie cu susţinerea declarată pentru candidatul PSD la alegerile parţiale ce urmează să se deruleze aici, în speranţa, deşartă, a unei influenţări a electoratului.

Materialul postat pe site-ul www.______________.net se dovedeşte astfel a fi doar un ”fake news” local, neinspirat şi lipsit de inteligenţă, fabricat şi dirijat politic în perspectiva scrutinului apropiat din comuna Vlădeşti.

Mircia Gutău,
Primar

 

 

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here