Bărbatul acuzat pentru violul comis pe un drum de tarla din Drăgăşani, a fost arestat

0

Procurorii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Ciobanu Ştefan, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi furt.

Luni, 6 noiembrie 2017, fostul pușcăriaș Ciobanu Ștefan, a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Drăgăşani care a admis cererea şi a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pe numele acestuia.

Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat că,  la  data de 05 noiembrie 2017, în jurul orelor 14.00 în timp ce se afla pe un drum de tarla, în municipiul Drăgăşani, inculpatul a abordat persoana vătămată  T.M., sub pretextul că  verifică dacă transportă lemne în atelajul hipo, ocazie cu care inculpatul a trântit-o pe sol şi a întreţinut raporturi sexuale, fără consimţământul acesteia, sustrăgându-i şi, telefonul mobil ce-l avea asupra ei.

Cercetările sunt continuate de oamenii legii în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii penale.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here