Bărbat din Drăgășani mort într-un accident produs pe DN 56, în comuna doljeană Perișor

0
imagine ARHIVĂ

Duminică, 12 noiembrie 2017, în jurul orei 16.30, polițiștii doljeni au fost sesizaţi, prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că, în localitatea Perişor, s-a produs un accident de circulaţie cu victime.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Perişor şi echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti ajunși la fața locului au demarat cercetările, astfel stabilindu-se faptul că FLORIN N., 40 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism, pe D.N. 56 în comuna Perişor, din direcţia Calafat către Craiova, a efectuat în mod neregulamentar manevra de depăşire în zona indicatorului ”Depăşirea interzisă”, a autoturismului condus regulamentar în faţa sa de D.ELENA, 44 ani, domiciliată în comuna Poiana Mare, Dolj.

Astfel, autoturismul condus de doljeanca de 44 de ani a fost acroșat, iar vehiculul condus de craiovean a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în impact frontal cu autoturismului condus regulamentar de M. IONEL, 56 de ani, domiciliat în municipiul Drăgăşani.

În urma accidentului a rezultat decesul șoferului de 56 de ani, care a fost transportat la morga Spitalului Băileşti în vederea efectuării necropsiei. Totodată au fost vătămați corporal uşor craioveanul de 40 de ani și G.FLORIAN, 34 ani, din comuna Breasta, Dolj, pasager în același autoturism.

Polițiștii doljeni au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „ucidere din culpă” şi „vătămare corporală din culpă”.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here