GRAȚIE PE ARIPILE DANSULUI, concurs pentru copii organizat de Primăria Slatina

0

Joi, 16 noiembrie 2017, începând cu ora 14.00, Primăria municipiului Slatina organizează prima ediție a manifestării GRAȚIE PE ARIPILE DANSULUI, concurs de muzică ușoară și dans modern.

Competiția se adresează copiilor din localitate cu vârsta cuprinsă între 5-18 ani, dar și copiilor de la alte cluburi ale copiilor din județ. Manifestarea își propune realizarea unui schimb de experiență, a unei confruntări interdisciplinare estetice și artistice între muzica ușoară și dansul modern, promovarea în egală măsură a muzicii ușoare autentice și a dansului modern, afirmarea și lansarea tinerelor voci, stimularea valorii interpretative coregrafice în vederea plasării lor în elita muzicii ușoare românești și a dansului modern.

Juriul concursului este alcătuit din profesori de specialitate de la Palatul Copiilor ”Adrian Băran” din Slatina, reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Olt, ai Consiliului Local și Primăriei municipiului Slatina. De menționat că programul competiției cuprinde, pe lângă secțiunea de muzică ușoară și dans modern, încă două categorii: design vestimentar și, respectiv, modeling. Manifestarea este organizată în colaborare cu Palatul Copiilor ”Adrian Băran” Slatina și Inspectoratul Școlar Județean Olt.

Se vor acorda premii celor mai talentați interpreți și dansatori ce constau în diplome și medalii, pe fiecare categorie de vârstă și genuri de dans.

Concursul se desfășoară la Atelierul Intercultural ”Victoria” din Slatina. Intrarea este liberă.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here