Comunicat de presă trimis tardiv de Camera de Comerţ şi Industrie Vâlcea

0

Cu privire la ȚEAPA trasă astăzi, 17 noiembrie 2017, prin evenimentul anunțat de Camera de Comerţ şi Industrie Vâlcea, VOCEA OLTENIEI precizează: Am publicat un comunicat de presă pentru care ne asumăm vina. Ne cerem scuze.

Vă prezentăm un nou comunicat primit la ora 16.12:

Camera de Comerţ şi Industrie Vâlcea regretă să vă informeze că evenimentul fanion al mediului de afaceri din judeţul Vâlcea, Gala Economiei Vâlcene 2017, a trebuit anulată în ultima clipă din cauza prestatorului de servicii care administrează Centrul de Convenții și Expoziții Nord-Oltenia Călimănești şi care nu a reuşit să asigure condiţii de temperatură optime pentru derularea evenimentului.

Camera de Comerţ şi Industrie nu îşi asumă să deruleze evenimentul în condiţii improprii. Evenimentul va avea loc în curând într-o altă locaţie care va fi anunţată“.

Reporterul publicației VOCEA OLTENIEI, prezent la Centrul de Convenții și Expoziții Nord-Oltenia Călimănești, vineri, 17 noiembrie 2017, la ora 17.30, a constatat că justificările Camerei de Comerţ şi Industrie Vâlcea sunt puerile.

VOCEA OLTENIEI încetează comunicarea cu instituția mai sus amintită.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here