Huawei Mate 10 PRO – disponibil pentru precomandă la Vodafone

0
  • Precomenzile pot fi înregistrate online între 24 și 30 noiembrie, iar primii clienți vor primi gratuit o cameră Huawei 360 Panoramic VR

Începând cu 24 noiembrie, Huawei Mate 10 Pro, model al celei mai recente serii lansate de producătorul chinez, este disponibil pentru precomandă online pentru utilizatorii Vodafone România. Primii clienți care înregistrează o precomandă vor primi gratuit o cameră Huawei 360 Panoramic VR.

Seria Mate confirmă angajamentul făcut de companie utilizatorilor de pretutindeni de a livra performanțe superioare. Astfel, modelul Mate 10 Pro integrează primul procesor Huawei pentru smartphone-uri din lume cu Inteligență Artificială, Kirin 970, și noul sistem Leica dual-camera cu tehnologii bazate pe inteligența artificială, precum AI Object Recognition, AI Motion Detection și Real-Time Scene.

Huawei Mate 10 Pro va fi disponibil în magazinele Vodafone din toată țara, în magazinul online de pe www.vodafone.ro și în magazinele partenerilor. Acesta dispune de spațiu de stocare de 128GB și de 6GB memorie RAM și poate fi achiziționat în varianta de culoare Titanium Gray.

Huawei Mate 10 Pro poate fi achiziționat la un preț începând de la 274 Euro împreună cu abonamentul Red 49. Precomenzile pot fi înregistrate online între 24 și 30 noiembrie, iar primii clienți vor primi gratuit o cameră Huawei 360 Panoramic VR care se conectează la smartphone-ul Huawei pentru a realiza fotografii impresionante.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone Group are divizii în 26 de țări, 48 de rețele mobile partenere și operațiuni de broadband fix în 19 țări. La 30 septembrie 2017, Vodafone Group avea 522,8 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 18,8 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzând India și toți clienții Vodafone din entitățile create în urma unor fuziuni și asocieri. Pentru mai multe informații, accesați www.vodafone.com.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here