153 de sancţiuni contravenţionale aplicate în ultimele 24 de ore de polțiștii mehedințeni

0

În cadrul acțiunilor desfășurate pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi liniştii publice, polițiștii au intervenit la peste 30 de evenimente, au aplicat peste 150 de sancțiuni contravenționale și au constatat 14 infracțiuni.

Pentru siguranţa cetăţenilor, 150 de poliţişti au acționat, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Mehedinți, alături de 29 de jandarmi ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Mehedinți. Au fost organizate 80 de patrule și s-a acționat, pentru prevenirea accidentelor rutiere.

În acest interval de timp, polițiștii au intervenit la 35 de evenimente, dintre care 11 au fost sesizate prin 112. În urma activităților, au fost constatate 14 infracţiuni, fiind prinse în flagrant delict 5 persoane bănuite.

De asemenea, a fost identificată o persoană care ar fi comis fapte penale înregistrate inițial cu autor necunoscut. Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 153 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare se ridică la 80.195 de lei.

În ultimele 24 de ore, în urma acțiunilor desfășurate pentru salvarea de vieți și prevenirea accidentelor rutiere, au fost reținute 4 permise de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare auto.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here