Un tânăr fără permis de conducere a produs un accident rutier în orașul Bechet și a fugit

0

Luni, 18 decembrie 2017, în jurul orei 10.15, polițiști din cadrul Poliției oraș Bechet au fost sesizați de către o femeie din comuna Ostroveni, despre faptul că a fost implicată într-un accident de circulație soldat cu pagube materiale, produs pe D.N. 54 A, în orașul Bechet.

Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști a rezultat că, în data de 18 decembrie 2017, în jurul orei 10.15, B. ALEXANDRU, de 20 de ani, din comuna Sadova, în timp ce conducea pe DN 54 A un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, s-a angajat în depășirea unui alt autoturism condus de către C. ELENA, care efectua virajul la stânga și a intrat în coliziune cu aceasta.

După producerea impactului tânărul a părăsit locul producerii accidentului. Autoturismul i-a fost încredințat spre a fi condus pe drumurile publice de către N. NELU, din comuna Sadova.

Oamenii legii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, atât față de B. ALEXANDRU cât și față de N. NELU(încredințare a unui vehicul).

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here