Craiova: Fără permis și cu portbagajul plin de anvelope furate, a fugit de polițiști și s-a oprit într-un gard

0

În noaptea de 22 spre 23 octombrie 2019, în jurul orei 4.00, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Craiova au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism, care se deplasa pe Bulevardul Carol I.

Întrucât conducătorul autoturismului respectiv nu a oprit la semnal, poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, până pe strada Amaradia, unde cel în cauză a pierdut controlul volanului şi a lovit un gard.

Bărbatul respectiv, în vârstă de 34 de ani, din Pleniţa, a fost condus la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, acesta fiind rănit uşor.

Totodată, în urma controlului efectuat asupra autoturismului, poliţiştii au găsit 5 anvelope, care ar fi fost sustrase de la o vulcanizare situată în apropiere de zona de unde s-a pornit în urmărirea celui în cauză.

De asemenea, poliţiştii au stabilit faptul că, bărbatul în cauză avea suspendat dreptul de a conduce vehicule, ca urmare a săvârşirii altor abateri la regimul circulaţiei rutiere.

Acesta a refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest, însă i-au fost prelevate mostre biologice, pentru a se stabili dacă se afla sau nu sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

Având în vedere cele constatate, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here