Percheziții domiciliare efectuate de polițiștii din Pietrari și Costești

0

Polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Pietrari – județul Vâlcea, au reușit identificarea autorilor unor furturi din comună, iar la data de 10 iulie 2017, au fost dispuse percheziții.

La data de 26 iunie 2017, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Costești au fost sesizaţi cu privire la faptul că, de pe stâlpul de electricitate din faţa primăriei comunei, au fost sustrase  trei camere de supraveghere video.

În urma cercetărilor efectuate, în ziua de 10 iulie 2017, au fost efectuate două percheziţii domiciliare la locuinţele persoanelor bănuite de săvârşirea faptei, doi bărbați din comună, de 50 și respectiv 25 de ani.

Astfel, au fost identificate şi ridicate obiecte şi bunuri folosite de autori la comiterea faptei. Aceste aspecte, coroborate cu datele iniţiale din anchetă au dus la concluzia că cele două persoane ar fi autorii faptei.

În cauză se continuă cercetările faţă de cei doi bănuiți, urmând ca după definitivarea acestora dosarul să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu cu propuneri procedurale.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here