Cristian Buican: PSD poartă întreaga responsabilitate în cazul pârtiei de schi de la Voineasa

0

În urma apariţiei a materialului de presă Astăzi, demisie liberală pentru deschiderea pârtiei de schi de la Voineasa! prin care se doreşte inducerea ideii, conform căreia ar exista legături între reprezentanţi ai Partidul Naţional Liberal – filiala Vâlcea şi faptul că pârtia de schi de la Voineasa nu a fost deschisă până la această dată, dorim să facem câteva precizări pentru corecta informare a opiniei publice:

  1. PSD poartă întreaga responsabilitate privind nedeschiderea pârtiei de schi de la Voineasa. Atât administraţia publică locală, principalul responsabil privind buna funcţionare a pârtiei de schi, cât şi Consiliul Judeţean sau Prefectura Judeţului Vâlcea sunt conduse de reprezentanţi ai Partidului Social Democrat. Faptul că până la această dată pârtia de schi nu este funcţională se datorează exclusiv reprezentanţilor PSD care conduc Primăria Voineasa, Consiliul Judeţean Vâlcea şi Instituţia Prefectului Judeţului Vâlcea.
  2. Reamintim opiniei publice că în perioada 2012-2016, când la conducerea Primăriei Voineasa s-a aflat un reprezentant al PNL, pârtia de schi a funcţionat în fiecare an, de la prima până la ultima ninsoare.
  3. Demisia consilierului PNL din cadrul consiliul local al comunei Voineasa nu are niciun fel de legatură cu deschiderea domeniului schiabil. De altfel, PNL solicită tuturor reprezentanților săi să voteze în interesul cetățenilor pe care îi reprezintă, cu respectarea prevederilor legale.
  4. PNL Vâlcea va continua să lucreze în slujba cetăţenilor judeţului Vâlcea, în ciuda presiunilor unor auto-intitulaţi jurnalişti care, având în spate interese materiale şi politice, încearcă să discrediteze acest partid şi pe reprezentanţii săi.
  5. Filiala Vâlcea a PNL îşi rezervă dreptul de a se apăra în instanţă faţă de acţiunile concertate ale unor auto-intitulaţi ziarişti şi aşa-zişi oameni de afaceri care doresc să discrediteze PNL pentru a nu avea opoziţie la încercarea de a subjuga economic judeţul Vâlcea. Preşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, aşa cum a făcut şi cu alte ocazii când a fost calomniat, îi va acţiona în instanţă pe cei care săvârşesc astfel de fapte.

Preşedinte PNL Vâlcea,
Deputat – Cristian Buican

 

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here