Atom Energy Ventures Segarcea: ANUNŢ privind decizia etapei de încadrare

0

Titular ATOM ENERGY VENTURES SEGARCEA SRL, anunţă publicul interesat asupra deciziei etapei de încadrare emisă de APM Dolj pentru – denumire plan – Elaborare PUZ: Construire parc fotovoltaic (Amplasare panouri fotovoltaice, staţie de conexiune, staţie de transformare, clădire administrativă, drumuri de access şi mentenanţă, trasee şi reţele de instalaţii electrice specific, împrejmuire), propus a fi amplasat în oraş Segarcea, T27, P1, P2, T28, P3, P4, jud. Dolj – planul nu necesită evaluare de mediu şi nu se supune procedurii de evaluare adecvate, urmând a fi supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu.

Documentaţia care a stat la baza luării deciziei etapei de încadrare poate fi consultată în zilele de luni-joi între orele 8:00-16:30 şi vineri între orele 8:00-14:00 la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Dolj, str. Petru Rareş nr. 1, Craiova sau pe site-ul APM Dolj http://apmdj.anpm.ro.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Dolj (Fax: 0251419035, e-mail: office@apmdj.anpm.ro), în termen de 10 zile calendaristice de la data publicării în mass-media.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here