Cercetat pentru furt și agresiune, un tânăr de 19 ani a ajuns în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj

0
imagine - ARHIVĂ

Polițiștii Secției 5 Craiova au fost sesizați în seara zilei de duminică, de către G. MARIAN, în vârstă de 18 ani, din Craiova, cu privire la faptul că, în jurul orei 22.00, în timp ce se afla în zona stației de salvare din cartierul Craiovița Nouă, a fost agresat de către I. F., de 17 ani, din comuna Dioști și de către un prieten al acestui.

După o perioadă de timp, persoana vătămată s-a întâlnit din nou cu cei doi tineri, aceștia din urmă sutrăgându-i un telefon mobil.

Ca urmare a cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat în cauză de către lucrătorii Compartimentului de Investigații Criminale din cadrul Secției 5 Poliție, a fost identificat și cel de-al doilea participant la comiterea faptelor și anume B. CRISTIAN, de 19 ani, din municipiul Craiova.

În cauză s-a dispus continuarea urmăririi penale sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și furt calificat față de B. CRISTIAN, dar și măsura reținerii pentru 24 de ore, tânărul fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here