Arestați pentru că au mințit cu privire la crima comisă pe bulevardul Tineretului din Craiova

0

Polițiștii doljeni au reținut doi bărbați de 21, respectiv 27 de ani din Craiova, care, într-o cauză penală aflată pe rolul Tribunalului Dolj – Secţia Penală, au făcut afirmaţii mincinoase cu privire la împrejurările esenţiale asupra cărora au fost întrebaţi.

La datele de 27.09.2017 şi 30.10.2017, G. GIOVANI, de 21 ani, şi D. DĂNUŢ, de 27 ani, ambii din Craiova, fiind audiaţi în calitate de martor într-o cauză penală aflată pe rolul Tribunalului Dolj – Secţia Penală, au făcut afirmaţii mincinoase cu privire la împrejurările esenţiale asupra cărora au fost întrebaţi.

S-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de G. GIOVANI şi D. DĂNUŢ, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de mărturie mincinoasă, având în vedere că afirmaţiile mincinoase au fost făcute în legătură cu o faptă pentru care legea prevede pedeapsa detenţiunii pe viaţă ori închisoare de 10 ani sau mai mare.

Un colectiv format din polițiști din cadrul IPJ Dolj – Serviciul de Investigaţii Criminale şi Secţia 1 Poliţie Craiova, coordonaţi de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, în temeiul probatoriului administrat, a dispus reţinerea celor doi pe bază de ordonanţă de reţinere, pentru săvârşirea infracţiunilor de mărturie mincinoasă în forma agravată, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj.

În cursul zilei de ieri cei doi au fost prezentaţi Judecătoriei Craiova, împotriva acestora fiind luată măsura arestului la domiciului pe o peroadă de 30 de zile.

Mărturiile celor doi bărbaţi privesc evenimentul produs în noaptea de 05/06.12.2016, în jurul orei 02.00, pe bulevardul Tineretului din Craiova, în zona unui supermarket, când un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost înjunghiat mortal, în urma unei altercaţii cu alte două pesoane.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here