Air France KLM: cu 4,1% mai multe zboruri pentru vara anului 2018

0
  • Record: 78 de noi segmente pentru rețeaua de zboruri lung, mediu și scurt-curier;

  • 314 destinații în 116 țări, operate de către grupul Air France-KLM în 2018;

  • Joon continuă expansiunea în 2018 cu noi destinații lung curier (Fortaleza-Brazilia, Mahé-Seychelles, Mumbai – India, Africa de Sud, Iran) dar și mediu și scurt curier.

Grupul Air France KLM anunță o creștere a capacității pentru sezonul de vară 2018 (25 martie-27 octombrie 2018), cu 4,1% față de sezonul de vară anterior. Creșterea va fi determinată de introducerea de noi segmente pe zborurile lung-curier (+3,9%) dar și pe zborurile mediu și scurt-curier (+1,4%). În 2018, grupul își continuă strategia de extindere și oferă 314 de destinații către 116 țări, dintre care 78 de segmente nou introduse în această vară.

Cu o creștere a capacității de 4,1%, ne propunem să consolidăm poziția noastră pe toate piețele unde suntem prezenți. În această vară, Air France KLM va inaugura 78 de noi segmente, un record în istoria noastră, confirmând astfel obiectivele de creștere stabilite”, a declarat Jean-Marc Janaillac, președinte și CEO al Air France-KLM.

Creștere cu 3,9% a zborurilor lung-curier și 9 noi destinații în portofoliul Air France KLM. Printre cele mai noi destinații inaugurate de Air France KLM în primăvara și vara anului 2018 se regăsesc Nairobi (Kenya), Seattle (SUA) începând cu 25 martie, Taipei (Taiwan) începând cu 16 aprilie și San José (Costa Rica). Din luna mai 2018, Joon va opera zboruri spre Fortaleza (Brazilia) și Mahé (Seychelles).

America de Nord. În Statele Unite, Air France va relua zborurile spre Seattle, cu 5 zboruri săptămânale efectuate cu Boeing 777-200 iar KLM își va dezvolta serviciile spre Minneapolis, San Francisco și New York, cu noi frecvențe adăugate. Astfel, KLM va opera în vara anului 2018 4 zboruri săptămânale spre Minneapolis, 11 spre San Francisco și 20 spre New York.  

Caraibe și America Centrală și de Sud. KLM își extinde capacitatea săptămânală cu 20% pentru plecările din Amsterdam Schiphol cu destinația Buenos Aires și Santiago de Chile dar și pentru insulele din Caraibe. Compania va avea zboruri suplimentare spre Aruba, Bonaire, St Martin și Curaçao.  

Asia și Orientul Mijlociu. Air France va inaugura în luna aprilie trei zboruri săptămânale către Taipei, Taiwan operate cu o aeronavă Boeing 777-200. Zboruri suplimentare sunt prevăzute și pentru Japonia (Osaka și Tokyo Haneda) și Coreea de Sud (Seul).

Africa și Oceanul Indian. Air France va inaugura serviciul Paris-Nairobi pe 25 martie 2018, cu 3 zboruri săptămânale, operate de către Boeing 787.

Creștere cu +1,4% a zborurilor mediu și scurt-curier și 45 de noi destinații și conexiuni Europene Air France crește numărul de zboruri către Dublin (Irlanda), Oslo (Norvegia), Gothenburg (Suedia), Berlin (Germania), Nisa (Franța), Madrid (Spania), Marrakech (Maroc) iar KLM introduce zboruri către Bologna (Italia), Cracovia, Gdansk (Polonia) și Helsinki (Finlanda).   

Despre AIR FRANCE KLM

AIR FRANCE KLM este unul dintre cei mai mari jucători în transportul aerian, la nivel mondial, și lider de piață pe zborurile lung-curier cu plecare din Europa. In 2016, AIR FRANCE KLM a transportat 99.4 milioane de pasageri și peste 1.1 milioane de tone cargo. Flota companiei este formată din 534 aeronave, iar rețeaua acoperă 328 de destinații din 118 țări, prin hub-urile de la Paris-Charles de Gaulle, unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume, și Amsterdam-Schiphol.Air France și KLM sunt companii membre ale alianței globale SkyTeam care numără 20 membri și care oferă pasagerilor din întreaga lume acces la o rețea globală de 17.343 de zboruri zilnice către 1.074 de destinații din 177 de țări. www.airfrance.ro & www.klm.ro

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here