Urmărită internaţional, prinsă în timp ce își vizita iubitul închis în centrul de reținere al IPJ Dolj

0
Imagine ARHIVĂ

Joi, 15 martie 2018, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti şi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri au organizat şi executat o acţiune pe linia depistării persoanelor urmărite în temeiul legii, beneficiind de sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj.

Cu această ocazie, a fost depistată T. Ana, de 28 ani, din Băileşti, judeţul Dolj, în timp ce efectua o vizită concubinului său, S. Valentin, încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj.

Pe numele persoanei în cauză autorităţile judiciare din Spania au emis o semnalare în baza unui mandat european de arestare, fiind condamnată 2 ani închisoare pentru comiterea mai multor infracţiuni de extorsiune (luare de bani prin amenințări sau prin forță) pe teritoriul acestui stat, constând în aceea că în perioada 2013-2014, persoana în cauză a şantajat doi cetăţeni spanioli solicitând în mai multe rânduri diverse sume de bani pentru a nu distribui imagini cu detalii intime.

Tânăra a fost prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova care a emis pe numele acesteia ordonanţă de reţinere pentru 24 ore, fiind introdusă în CRAP Dolj.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here