Simularea Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină, UMF Carol Davila – 19 mai 2018

0

Simularea Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină din cadrul Universității de Medicină şi Farmacie CAROL DAVILA București la a IX-a ediție

Acest eveniment de mare anvergură este organizat de Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti (SSMB), cu sprijinul şi continua colaborare a conducerii UMF Carol Davila. Simularea Examenului de Admitere va avea loc în data de 19 mai 2018, perioada de înscriere fiind 26 februarie – 13 aprilie 2018.

Anul acesta, pentru a trăi o experiență cât mai apropiată de admiterea în sine, participanții vor avea ocazia să urmeze protocolul de înscriere pe site-ul Universității. 

Doritorii sunt rugaţi să acceseze site-ul ssmb.ro/simulare. Paşii pentru înscriere sunt următorii :

  1. Accesezi pagina „Înregistrare”, apoi îți creezi un cont folosind datele personale. În momentul creării contului este nevoie să specifici proba la alegere (Chimie/ Fizică), iar adresa de e-mail folosită trebuie să fie validă.
  2. Achiți taxa de participare în contul Societății Studenților în Medicină din București, deschis la BRD, sucursala I.C. Brătianu: RO69BRDE410SV72489444100. Plata taxei se poate face doar prin depunere la ghișeu, transfer bancar sau prin internet banking. Nu se vor accepta alte metode de plată! (de exemplu mandat poștal etc).

În cazul în care plata este efectuată de către altă persoană decât participantul, te rugăm să specifici la Mențiuni numele participantului pentru care se achită taxa.

  1. Te autentifici în cont pe pagina „Login” folosind adresa de e-mail și parola introduse la înregistrare.
  2. Încarci dovada de plată în câmpul „Dovada de plată”.
  3. Aștepți confirmarea efectuării plății pe e-mail (poate dura până la 72 de ore de la momentul încărcării dovezii de plată).
  4. Participanții trebuie sa realizeze cele prezentate la punctele 2, 3 și 4, pană la data de 13.04.2018.

7. Ulterior, pentru a finaliza procesul de înscriere la Simulare, participanții trebuie sa își configureze un cont în baza de date a Universității și sa completeze o serie de date despre participant. Aceștia vor primi pe adresa de e-mail prin care și-au configurat contul de pe site-ul oficial al Simularii un link către platforma Universității, pe data de 17.04.2018. Această etapa a procesului de înscriere se va desfășura în perioada 18.04.2018 – 27.04.2018.

8. Dupa finalizarea tuturor pașilor procesului de Înscriere prezentați mai sus, participantul este oficial înscris la Simularea Examenului de Admitere. 

Prin organizarea Simulării ne dorim informarea şi sprijinirea candidaților în vederea unei bune pregătiri pentru o viitoare carieră în domeniul medicinei, dar și familiarizarea cu atmosfera și competiția științifică. Profesionalismul şi seriozitatea organizării se reflectă în numărul de participanți care crește de la o ediție la alta, dovadă fiind cei peste 2500 de candidați înscriși în anul precedent.

În cadrul evenimentului, pe lângă latura academică a evenimentului, Societatea Studenților în Medicină din București  le pregătește viitorilor boboci câteva surprize menite să le ofere acestora o imagine de ansamblu a ceea ce reprezintă activitatea unui student la medicină, printre ele aflându-se și Târgul de Proiecte (candidații vor avea ocazia să ia contact cu studenții și să vadă ce presupune voluntariatul în medicină, să ia parte la turul facultății, să vadă cum se desfășoară o zi din viața unui student).

Despre Societatea Studenților în Medicină din București 

Societatea Studenților în Medicină din București (SSMB) este o organizație studențească, independentă, non-politică și non-guvernamentală ce reprezintă studenții mediciniști bucureșteni. Este oficial recunoscută ca atare de către autoritățile guvernamentale locale, regionale și centrale, precum și de alte organizații și instituții naționale și internaționale.

Societatea Studenților în Medicină din București

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here