Concert CTC la Londra

0
Cand: Sambata 12 Mai 2018 orele 19:00
Unde : Club OSLO – HACKNEY, 1A Amhurst Rd, London E8 1LL
Directii : Statiile de Overground Hackney Central & Hackney Downs, pentru  autobuze verificati tfl.gov.uk 
CUMPARA BILET
CONTROLUL TEHNIC DE CALITATE sau C.T.C. sunt trupa de hip-hop din Romania care nu mai au nevoie de prezentare pentru consumatorii adevarati de hip  hop din Romania. Cine nu a auzit de DOC, Deliric si Vlad Dobrescu – CTC, cei care s-au afirmat in underground-ul romanesc inca din 1999 ?
CTC vor concerta in Londra intr-o locatie intima cu un numar limitat de locuri si cu o sonorizare de calitate : OLSO CLUB – Hackney. Oslo Club are, daca nu cel mai bun, top 3 sisteme audio pentru localurile de muzica live de marime medie din Londra.
Vei vea ocazia sa iti auzi trupa preferata sa fi aproape de ei intr-un local in care te vei simti ca la un concert privat exclusivist . Hackney este una din acele zone trendy din Londra, cu lume vibranta si viata de noapte insufletita ce te duce cu gandul la Lipscani.
Biletele au fost puse acum la vanzare acum, in numar foarte limitat la linkul :
Nu rata aceasta ocazie speciala sa fii aproape de CTC!
Stai aproape de concertele romanesti altfel pentru oameni misto marca Romani in Uk
CUMPARA BILET
Eveniment  organizat de Romani in UK , cu sprijinul
COLETARIE ROMANIA
Trufin  TRANS 
Serviciu tau de curierat rapid !

Intre Anglia si Romania
Servicii de curierat rapid door-to-door!
Comenzi online si AWB Tracking Number . 
Brit-Ro Consulting – specialisti in recuperare taxe CIS in domeniul constructiilor cu sediul in Queensbury, 26 Freetrade House, Lowther Road, Stanmore HA7 1EP
Consultanti cu 15 ani experienta in recuperare taxe ofera servicii de contabilitate si consultanta. Daca ai lucrat in constructii, esti angajat sau lucrezi prin Umbrella Company suna acum pentru o estimare gratuita a taxelor pe care le poti recupera.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here