Editura TREI: Biblia femeilor însărcinate!

0

Peste 19 milioane de exemplare vândute – Cea mai bine vândută carte despre sarcină

Volumul La ce să te aștepți când esți însărcinată, publicat de editura Lifestyle Publishing, este ghidul complet care explică tot ceea ce trebuie să știi – și abia aștepți să afli – despre cele nouă luni extraordinare, de la concepție până la naștere și după aceea. Prezintă evoluția săptămânală a bebelușului, iar tăticii au rezervate informații speciale pentru ei.

“Cartea debordează, la propriu, de cele mai recente descoperiri medicale, genetice şi obstetrice, prezentate, toate, în manieră clară, interesantă şi uşor de înţeles. În calitate de obstetrician care a ajutat la ve­nirea pe lume a mii de copii, născuţi, adesea, de mame cu afecţiuni medicale şi obstetrice foarte complicate, ştiu că un pacient bine informat este fundamentul obţinerii unui rezultat bun.

Nu e o întâmplare că această carte a devenit standardul după care sunt ju­decate alte cărţi despre sarcină. Relaxează‑te şi bucură‑te de lectura ei! Îţi doresc numai bine şi o sarcină plină de magie!” – Dr. Charles J. Lockwood, Profesor de obstetrică şi ginecologie şi de sănătate publică, Decan al Facultăţii de Medicină Morsani, de la Universitatea South Florida

Biblia femeilor însărcinate

Ce este sarcina? Toate întrebările tale legate de sarcină au acum răspuns.  Ce se întâmplă cu corpul tău din cap până în picioare (ce să faci ca să înceteze durerile de cap și de ce picioarele sunt atât de umflate) și din spate (ce să faci să nu te mai doară) până în față (de ce nu poți spune cât de mare e copilul după burta mamei).

Cea mai bună carte a devenit și mai bună!

Trebuie să te aștepți la tot ce e mai bun! Această a cincea ediție complet nouă este plină de informații indispensabile, sfaturi practice, observații realiste, sugestii ușor de aplicat și multe cuvinte de liniștire. Vei afla ultimele noutăți despre diagnosticele prenatale, ce medicamente sunt sigure și care sunt cele mai actuale opțiuni pentru naștere – de la nașterea în apă la cezariana blândă. Și stilul de viață din timpul sarcinii se bucură de egală atenție: alimentația (inclusiv tendințele alimentare), cafeaua, exercițiile fizice, munca, activitatea sexuală, călătoriile, menținerea frumuseții, îngrijirea pielii și altele. Crezi că ești însărcinată? Vei găsi soluții pentru toate. Sarcină multiplă? Există un capitol special pentru asta. Aștepți să devii tătic? Cartea aceasta nu te-a uitat nici pe tine.

Răspunsuri la toate întrebările despre sarcină:

  • „Când îmi pot face singură, acasă, un test de sarcină?”
  • „Cum să mănânc pentru doi dacă mi-e prea greață să mănânc și pentru unul?”
  • „Pot să-mi continui orele de spinning?”
  • „Am voie să mănânc pește și brânzeturi moi?”
  • „Pot să merg la serviciu până la naștere? Care sunt drepturile mele la locul de muncă?”
  • „Am pete și coșuri pe față – unde e strălucirea?”
  • „ Ar trebui să aflăm sexul copilului? Să facem o ecografie 4D?”
  • „O să-mi dau seama când începe travaliul?”

“Am conceput un copil, iar apoi am conceput o carte. Şi să spunem că nu mă aşteptam la niciuna dintre ele.

Deci mai întâi copilul. A fost o sarci­nă neaşteptată — adică eu şi Erik ne‑am căsătorit, iar după trei luni, hop… eram însărcinată! Însărcinată şi fără să am habar de nimic! Nu ştiam cum am rămas însăr­cinată (în afară de biologia elementară — pe care o cunoşteam, însă eram destul de sigură că nu eram capabilă să fac un copil) şi nu ştiam ce să fac mai departe, acum, că eram însărcinată.

Am căutat prin cărţi (singura sursă de informare disponibilă pe‑atunci, înainte de apariţia motoare­lor de căutare) răspunsuri la întrebările mele, am căutat să‑mi calmez neliniştile, am căutat o mână întinsă de care să mă prind, un umăr pe care să plâng, un glas care să‑mi vorbească blând şi să mă încurajeze pe parcursul acestei călătorii inedite şi derutante în care porniserăm eu şi Erik.

Am citit şi am tot citit, dar nu am găsit nimic din ceea ce aveam amân­doi nevoie disperată să aflăm: la ce să ne aşteptăm când aşteptăm un copil. Aşa că am scris o carte — terminând manuscrisul pentru La ce să te aştepţi când eşti însărci­nată cu numai două ore înainte să intru în travaliu cu copilul care a inspirat toate aceste lucruri, Emma.” – Heidi Murkoff

La ce să te aștepți când esți însărcinată
Heidi Murkoff
Titlul original: WHAT TO EXPECT WHEN YOU’RE EXPECTING
Limba originală: engleză
Traducere de: Ianina Marinescu

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here