Vâlcea: La volan fără permis de conducere, a dărâmat un gard și a ajuns în grădina unei case din Șușani

0

Duminică, 30 iunie 2019, polițiștii au fost sesizați la 112 cu privire la faptul că un autoturism a dărâmat un gard din lemn al curții unei locuințe, din Șusani.

Polițiștii Secției 2 de Poliție Rurală Sutești s-au deplsat imediat la fața locului, unde au descoperit un autoturism care a lovit un gard și a pătruns în grădina unei locuințe de pe raza comunei Șușani. De asemenea a fost identificat și conducătorul autoturismului, respectiv un tânăr de 29 de ani, din comuna Șușani, care a declarat că a încercat să întoarcă autoturimsul care era parcat în fața imobilului apelantului.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că tânărul nu deține permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,92 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Drăgășani, în vederea recoltării a două probe biologice de sânge, iar pe numele său au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunilor de  conducerea unei vehicul sub influența alcoolului sau alte substanțe, conducerea unei vehicul fără permis de conducere și distrugere din culpă.

În urma evenimentului rutier nu a rezultat vătămarea corporală a nici unei persoane.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here