În luna aprilie 2017, jandarmii olteni au aplicat amenzi în cuantum de 29.900 lei

0

În luna aprilie, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt au acţionat pe raza judeţului Olt pentru asigurarea şi menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

Jandarmii olteni au participat la menţinerea ordinii publice prin organizarea împreună cu Poliţia a peste 900 patrule mixte, executarea a peste 220 misiuni de patrulare cu efective de jandarmi, atât în mediul urban cât şi în mediul rural.

Efectivele inspectoratului au executat 25 misiuni de asigurare a ordinii publice (la manifestări de protest, la manifestări culturale) şi au executat 45 misiuni în cooperare cu alte instituţii (Direcţia Silvică Olt, executori judecătorești, ANPA, DSV Olt, I.P.J. Olt).

Pe timpul misiunilor de ordine publică executate în luna aprilie 2017, jandarmii olteni au aplicat 106 sancţiuni contravenţionale (25 avertismente şi 81 amenzi). Valoarea amenzilor este în cuantum de 29 900 lei.

De asemenea, efective ale IJJ Olt au constatat 33 infracţiuni, dintre care 10 în misiuni proprii şi 23 în cooperare cu Poliţia, cu 28 de autori identificaţi.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here