Copiii descoperă Corpul uman prin intermediul realității augmentate, la Shopping City Râmnicu Vâlcea

0

Shopping City Râmnicu Vâlcea găzduiește muzeul interactiv dedicat corpului uman, la care așteaptă copiii să descopere prin joc și aplicații de realitate augmentată informații interesante de anatomie, adaptate nivelului lor de înțelegere.

Copiii vor explora organele vitale (creierul, inima, plămânii, stomacul, ficatul, rinichii) cu ajutorul unor machete tridimensionale de mari dimensiuni, dar și diverse alte părți ale corpului uman precum mușchii sau scheletul osos.

Având la dispoziție aplicații de realitate augmentată preinstalate, vor putea observa alcătuirea internă a organismului. Nu în ultimul rând, vor afla care sunt și cum funcționează  cele cinci simțuri: auzul, văzul, pipăitul, mirosul și gustul, în cadrul unor zone tematice dedicate.

Expoziția interactivă „Corpul uman” se va derula în Shopping City Râmnicu Vâlcea în perioada 10 mai – 10 iunie 2018, în intervalele orare 10.00-13.00 și 17.00-20.00 de luni până vineri și începând cu ora 12:00 până la 20:00, sâmbăta și duminica.

Traseul descoperirilor durează 50 de minute și este realizat sub îndrumarea unor ghizi și animatori instruiți să îi antreneze pe copii în jocul descoperirii.

La final, toți exploratorii vor primi diplome de participare și vouchere de reducere la magazinele partenere. În plus, copiii și însoțitorii lor se vor putea fotografia cu decorurile și elementele expoziției pentru a rămâne cu un suvenir inedit din cadrul experienței.

Accesul la expoziție este gratuit și se realizează pe bază de rezervare la adresa info@shoppingcityramnicuvalcea.ro, sau la Info Point-ul Shopping City Râmnicu Vâlcea. Pentru a lua parte la această experiență educativă, cei mici trebuie să vină însoțiți de un membru al familiei sau de cadre didactice.

Mai multe informații despre expoziția interactivă „Corpul uman” și despre activitățile organizate în centrul comercial sunt disponibile pe https://shoppingcityramnicuvalcea.ro și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/shoppingcityramnicuvalcea/.

Shopping City Râmnicu Vâlcea

Shopping City Râmnicu Vâlcea este poziţionat pe malul râului Olt și este cel mai modern centru comercial din regiune. Construit pe un teren de aproximativ 12 hectare, Shopping City Râmnicu Vâlcea oferă vizitatorilor săi un mix unic de retail și divertisment, atent croit pentru a răspunde nevoilor locuitorilor din regiune.

Oferta Shopping City Râmnicu Vâlcea include branduri internaţionale şi locale – modă şi accesorii, beauty, articole sportive, tehnologie, home&deco, jucării şi produse pentru copii, dar și un food court extins şi spaţii multiple de divertisment – loc de joacă, cazino şi o terasă exterioară, cu vedere unică spre râul Olt, pentru petrecerea timpului liber şi evenimente.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here