Conducerea IPJ Vâlcea adresează condoleanțe familiei colonelului în rezervă DUMITRU STĂNESCU, trecut în neființă

0

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea adresează sincere condoleanțe familiei colonelului în rezervă Dumitru Stănescu, trecut în neființă la data de 13 iunie 2018. 

Colonelul a îndeplinit funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, în perioada 1990-1997, bucurându-se de aprecierea colegilor săi, dar și a cetățenilor.

Cei care l-au cunoscut cu adevărat, pot spune că era un om deosebit, foarte bun profesionist și dedicat cu adevărat muncii de poliție.

Domnul colonel Dumitru Stănescu a aparţinut unei alte generaţii de poliţişti implicaţi, dedicaţi, responsabili, verticali, o generaţie, poate, etalon pentru poliţiştii de astăzi. A fost un om care a impus standarde înalte celor cu care a colaborat, care a impus un mod aparte de lucru, un om care a format si a ajutat oameni, un om pe care nu îl vom uita si de care ne vom aminti cu drag.

Cei care vor să-i aducă un ultim omagiu, trupul neînsuflețit este depus la Biserica Toți Sfinții din Râmnicu Vâlcea, cortegiul funerar urmând să plece către Cimitirul Militar, unde va avea loc înhumarea, sâmbătă, 16 iunie 2018, la ora 12.00.

Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea
Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here