105 candidați s-au înscris la Jandarmeria Mehedinți, pentru școlile militare de subofițeri

0

15 iunie a fost data limită pentru înscrierea candidaților care doresc să urmeze cursurile instituțiilor de învățământ care formează viitorii jandarmi – Școla Militară de Subofițeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani și “Petru Rareș” Fălticeni.

În urma campaniei derulate în vederea recrutării tinerilor, la sediul Jandarmeriei Mehedinți, s-au înscris 105 candidați pentru cele două instituții de învățământ, urmând ca până pe data de 6 iulie 2018, să depună dosarul de candidat.

Următoarea etapă este susținerea evaluării psihologice care va avea loc în perioada 2-20 iulie 2018. Candidații care vor fi declarati “admis” se vor prezenta în data de 24 august 2018, la instituțiile de invățământ pentru care au optat, unde vor susține următoarele probe: contravizita medicală, evaluarea performantelor fizice și testul scris.

Relaţii suplimentare privind depunerea  dosarelor de candidat pentru examenul de admitere, se pot obţine de la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mehedinţi, zilnic între orele 08.00-16.00, sau pe site-ul unităţii www.jandarmeriamehedinti.ro

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here