Misiuni executate de Jandarmeria Olt în luna iunie – 2018

0

În luna iunie 2018, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt au acţionat pentru asigurarea şi menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

Jandarmii olteni au participat la menţinerea ordinii publice prin organizarea împreună cu Poliţia a peste 1037 patrule mixte, executarea a peste 294 misiuni de patrulare cu efective de jandarmi, atât în mediul urban cât şi în mediul rural.

Efectivele inspectoratului au executat 40 misiuni de asigurare a ordinii publice (la manifestări de comemorative, la manifestări culturale, la manifestări sportive in zona centrelor de examen/ evaluare la evaluarea naţională, bacalaureat) şi au executat 25 misiuni în cooperare cu alte instituţii (Direcţia Silvică Olt, executori judecătorești, I.P.J. Olt).

Pe timpul misiunilor de ordine publică executate în luna iunie 2018, jandarmii olteni au aplicat 194  sancţiuni contravenţionale (31 avertismente şi 163 amenzi). Valoarea amenzilor este în cuantum de 61 950 lei.

De asemenea, efective ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt au constatat 38 infracţiuni, dintre care 8 în misiuni proprii şi 30 în cooperare cu Poliţia, cu 43 de autori identificaţi.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here