Cum să arăţi fabulos în prima zi de şcoală!

0

Începutul unui nou an şcolar se apropie cu paşi rapizi, iar acest eveniment reprezintă un motiv de bucurie pentru copiii şi adolescenţii care sunt nerăbdători să îşi revadă colegii şi să împărtăşească împreună cu aceştia momentele şi experienţele din vacanţă.

Prima zi de şcoală este şi primul moment în care orice elev îşi doreşte să impresioneze prin apariţie, să capteze atenţia şi interesul celor din jurul său.

Descoperă care sunt detaliile de care trebuie să ţii cont pentru a arăta impecabil!

  • Cum să compui o ţinută ideală?

În funcţie de stilul care te caracterizează, optează pentru elemente moderne, de actualitate, care să îţi definească personalitatea şi în care să te simţi bine, confortabil. De cele mai multe ori, simplitatea şi bunul gust sunt armele incontestabile ale unui look de excepţie, aşadar ar trebui să ţii cont de acest principiu atunci când îţi alegi outfitul ideal pentru prima zi de şcoală. Chiar dacă ai sau nu o uniformă stabilită, nu uita să mizezi pe nuanţe cât mai neutre în ceea ce priveşte alegerile vestimentare pentru a crea un look armonios şi care să fie potrivit vârstei tale, contextului şi evenimentului la care participi.

  • Alegerea instrumentelor de studiu necesare

În prezent, adolescenţii au început să înlocuiască ghiozdanele tradiţionale şi de mari dimensiuni, cu rucsacurile sau genţile moderne, întrucât acestea reprezintă o alternativă mult mai comodă şi practică. Dacă şi tu eşti adeptă acestei modalităţi şi îţi doreşti ca ţinutele tale să fie completate cu accesorii pe măsură, nu trebuie să ratezi oferta pentru rucsacurile pentru toamnă, ideale atât pentru şcoală, cât şi pentru alte activităţi din timpul liber. Optează pentru un astfel de accesoriu care să se potrivească tendinţelor actuale, dar care să fie şi suficient de încăpător astfel încât să îţi fie de folos. Poţi alege o paletă cromatică specifică acestui anotimp, formată din nuanţe de nude, maro sau chiar culori puternice şi îndrăzneţe, precum albastru electric, vişiniu sau mov. Cu siguranţă, un rucsac modern, ce are un model inedit, va fi mult mai apreciat de către ceilalţi colegi, în comparaţie cu un ghiozdan clasic, banal. Mai mult decât atât, pe lângă faptul că va fi foarte practic, va reprezenta tot timpul un element cheie al ţinutei tale de zi cu zi, conferindu-i originalitate.

  • Mizează pe accesorii

Accesorizarea este extrem de importantă şi va face diferenţa dintre o apariţie comună şi una care să nu treacă neobservată. Dacă îţi doreşti accesorii inedite, verifica gama de bijuterii chic de la Melimelo Paris, găseşte-ţi inspiraţia şi alege piese potrivite stilului tău. Nu uita că este important să nu exagerezi cu accesorizarea, cu atât mai mult cu cât te afli într-o instituţie de învăţământ. Nu este necesar să îţi încarci look-ul cu accesorii inutile, ci doar să punctezi, acolo unde este cazul, cu cele potrivite.

  • Machiajul

În prezent, această sferă nu mai reprezintă un subiect tabu, nici măcar pentru adolescentele de vârste fragede. Dacă ţi-ai descoperit pasiunea pentru machiaj şi îţi doreşti să arăţi perfect în prima zi de şcoală, trebuie să ţii cont de faptul că un make-up extravagant său mult prea evident nu este potrivit acestui context şi nici vârstei. Optează pentru conturarea trăsăturilor şi punerea acestora în evidenţă într-o manieră cât mai discretă, pentru că te afli la vârsta la care frumuseţea naturală este atuul tău principal.

Acestea sunt doar câteva sfaturi de care ar trebui să ţii cont pentru a avea un look impecabil şi interesant, o apariţie care să nu treacă neobservată, dar care să fie adecvată contextului dat.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here