Eveniment sportiv destinat copiilor, la Shopping City Râmnicu Vâlcea

0

Roxana Moise, fostă concurentă Exatlon, invitat special la eveniment – Ziua Micilor Sportivi va avea loc pe 16 septembrie 2018, începând cu ora 16:00 

Pe 16 septembrie, Shopping City Râmnicu Vâlcea, în parteneriat cu Asociația FAIR PLAY Vâlcea, centrul educațional PLANETINO KINDERKLUB și clubul de fotbal ELITE JUNIORS Vâlcea, dau startul celor mai distractive activități sportive, destinate copiilor de toate vârstele.

Evenimentul Ziua Micilor Sportivi”, la care va participa și Roxana Moise, fostă concurentă Exatlon, se va desfășura timp de trei ore, în intervalul 16:00 – 19:00. Cei mici sunt invitați să testeze mai multe sporturi, printre care fotbal, handbal, atletism, karate și baschet, alături de echipele cluburilor sportive, respectiv ACS ELITE JUNIORS VÂLCEA, HCM TOROK, C.S. Chimia Râmnicu Vâlcea și BC Niţulescu Rm. Vâlcea.

Surprizele continuă pentru prichindeii pasionați de sport. Pe durata evenimentului, cei mici pot participa la sesiuni de pictură pe față, se pot juca cu baloane modelabile și își pot face fotografii la minut, pentru imortalizarea celor mai distractive momente. Mai mult, clubul sportiv ZUMBA KIDS & TEENS WITH TEACHER va anima atmosfera din centrul comercial cu demonstrații de Zumba, special pregătite cu ocazia evenimentului.

Mai multe detalii despre activitățile sportive organizate în Shopping City Râmnicu Vâlcea sunt disponibile pe https://shoppingcityramnicuvalcea.ro, dar și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/shoppingcityramnicuvalcea/

****************

Shopping City Râmnicu Vâlcea este poziţionat pe malul râului Olt și este cel mai modern centru comercial din regiune. Construit pe un teren de aproximativ 12 hectare, Shopping City Râmnicu Vâlcea oferă vizitatorilor săi un mix unic de retail și divertisment, atent croit pentru a răspunde nevoilor locuitorilor din regiune.

Oferta Shopping City Râmnicu Vâlcea include branduri internaţionale şi locale – modă şi accesorii, beauty, articole sportive, tehnologie, home&deco, jucării şi produse pentru copii, dar și un food court extins şi spaţii multiple de divertisment – loc de joacă, cazino şi o terasă exterioară, cu vedere unică spre râul Olt, pentru petrecerea timpului liber şi evenimente.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here