Teatrul ARIEL prezintă piesa COLONELUL ȘI PĂSĂRILE, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Râmnicu Vâlcea

0

Duminică, 27 ianuarie 2019, ora 18.30, la CASA DE CULTURĂ A SINDICATELOR din Râmnicu Vâlcea, Teatrul Ariel vă prezintă Spectacolul “COLONELUL ȘI PĂSĂRILE” – de HRISTO BOICEV

Traducerea: IRINA PETRAȘ
Regia artistică: VLAD POPESCU

Pentru prima dată montată pe scena teatrului vâlcean, piesa „Colonelul și păsările” este povestea unor nebuni ce plănuiesc să evadeze dintr-un institut de boli mintale izolat. Țelul insolitului grup este de a crea un mic detașament ONU și de a porni spre Strasbourg pentru a se alătura forțelor Națiunilor Unite.

Spectacolul ilustrează dorința de a evada dintr-o realitate care te ține captiv, realitatea unei societăți care tinde să catalogheze, să încadreze în tipare clare, să transforme fiecare individ ca parte a unei mulțimi uniforme.

Drama constă într-o prefacere și mai mare decât în a fi diferit, ea constă în ați însuși o mască, un alt eu pentru a te încadra într-un tipar. Grozav e că acea mască tot despre tine ajunge să vorbească, pentru că oricât te-ai strădui să fii altcineva, nu poți fi decât un alt fel de a fi tu.

* * *

PREȚ BILET: 20 lei / Rezervări la numărul de telefon 0741.287.911

Biletele se pot achiziționa de la sediul Cinematografului „Geo Saizescu” (B-dul Tineretului nr. 2A, Râmnicu Vâlcea).

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here