Jandarmeria Gorj la datorie în weekend

0

În acest weekend jandarmii gorjeni vor executa misiuni de asigurare a ordinii publice la spectacolele de muzică organizate la Sala Sporturilor din municipiul Târgu Jiu, susținute de Marcel Pavel și Delia, precum și la meciul de baschet masculin dintre echipele ACS Târgu Jiu și CS Rapid București. 

Dispozitivele de ordine publică constituite pentru buna gestionare a acestor evenimente, vor avea în vedere prevenirea  fenomenului contravențional sau infracțional, descurajarea persoanelor predispuse la comiterea de fapte antisociale.

Jandarmii gorjeni vor asigura măsuri de ordine publică în zona apropiată şi imediată a Sălii Sporturilor pe timpul afluirii şi defluirii spectatorilor.

Recomandăm participanților să nu se implice în incidente care ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică şi să se delimiteze de orice formă de violenţă.

Dacă intenționați să vă deplasați în zonele de munte, Jandarmeria Montană din Rânca, Runcu și Tismana, vă informează că se înregistrează intensificări semnificative ale vântului. Turistii aflați în dificultate pot solicita sprijinul jandarmilor montani adresându-se direct patrulei de jandarmi din zona unde se află sau solicita intervenția lanumărul unic de urgență 112.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here