Condamnat pentru furt calificat, ridicat și condus de polițiștii vâlceni la Penitenciarul Mioveni

0

Polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale și Postului de poliție Ionești au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Tribunalul Vâlcea, față de un bărbat de 24 de ani. 

Luni, 18 martie 2019, polițiștii au executat un mandat de arestare, față de un bărbat din comuna Ionești, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani şi 6 luni pentru săvârşirea mai multor infracțiuni de furt calificat. 

În fapt, în perioada octombrie 2015-februarie 2016, cel în cauză ar fi inițiat și constituit un grup infracțional organizat, prin intermediul căruia, împreună cu alte persoane, ar fi fost comise mai multe fapte de furt, pe raza statului italian.

Astfel, în noaptea de 14/15 noiembrie 2015, alături de membrii grupului, bărbatul ar fi pătruns într-un centru spa, din localitatea Rolo, de unde ar fi sustras bunuri de aproximativ 431.260 de euro. De asemenea, în noaptea de  5/6 decembrie 2015, membrii grupului ar fi intrat în sediul unei firme din orașul Sona și ar fi sustras bunuri de 350.000 de euro.

Bărbatul a fost încarcerat într-un penitenciar din județul Argeș.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here