Cristian Buican: Să închizi peste 30.000 de mici întreprinzători, fără o notificare prealabilă, este o crimă economică

0
Cristian Buican

În data de 18 martie 2019, Registrul Comerțului a radiat aproape 10.000 de Întreprinderi Individuale și peste 20.000 de PFA-uri din România pe motiv că nu și-au îndeplinit obligațiile din Legea 182/2016. Această decizie afectează mii de contracte pe fonduri europene, având efecte negative în lanț asupra mult mai multor domenii de activitate.

Președintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, consideră că actualii guvernanți nu știu pe ce lume trăiesc, nu știu nici până astăzi de această problemă cu care se confruntă peste 30.000 de români și îi acuză pe reprezentanții PSD-ALDE de incompetență și nepăsare.

Parlamentarul îi acuză public și pe prefecți de incompetență, în condițiile în care au primit de la Registrul Comerțului, cu minim 30 de zile înainte de data limită, listele cu PFA-urile și Întreprinderile Individuale care vor fi radiate pe 19 martie 2019.

Data de 18 martie 2019 reprezintă o zi neagră a capitalului românesc. Să închizi peste 30.000 de mici întreprinzători, fără o notificare prealabilă, este o crimă economică. Pe lângă asta, gândiți-vă că zeci de mii de români au rămas fără contracte de muncă fără să știe. Sute, poate chiar mii de contracte pe fonduri europene sunt afectate.

Acei oameni vor trebui să înapoieze banii primiți de la U.E, vor rămâne cu datorii de zeci de mii de euro. Sunte adevărate drame, doar din cauza reprezentanților actualei puteri. Asta în timp ce guvernanții de la PSD-ALDE fac tot posibilul să își dea legi prin care să scape de pușcărie. Românii trebuie să știe aceste lucruri.

Îi invit pe toți românii afectați de incompetența celor de la PSD-ALDE să se prezinte la vot pe 26 mai și să le dea o lecție actualilor guvernanți”, a declarat președintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here