În arestul IPJ Dolj, pentru furt de biciclete

0
imagine - ARHIVĂ

Joi,  9 mai 2019,  în jurul orei 17.00, poliţiştii Secţiei 5 Craiova au fost sesizaţi de către o craioveancă de 39 ani, cu privire la faptul că, persoane necunoscute, în noaptea de 24 spre 25 mai 2019, au tăiat sistemul antifurt şi i-au sustras bicicleta, care se afla asigurată pe casa scării blocului în care locuieşte, cauzând un prejudiciul de 800 lei.

În scurt timp, în urma activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii Secţiei 5 Craiova, cu sprijinul criminaliştilor din cadrul Serviciului Criminalistic Dolj, au identificat autorul faptei, stabilind că se numeşte S. GABRIEL, 35 de ani, din Craiova.

De asemenea, în urma extinderii cercetărilor, oamenii legii au stabilit faptul că S. GABRIEL este şi autorul unui alt furt de bicicleta, săvârşit în dauna unui alt craiovean.

În baza probatoriului administrat, autorul furturilor a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 ore şi introdus în arestul IPJ Dolj, urmând ca astăzi, 10 mai 2019, să fie prezentat  Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale și arestare preventivă.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here