Olt: Incendiu la Teslui, în satul Comănița – o femeie a ajuns la spital cu arsuri de gradul I pe față

0

Vineri, 10 mai 2019, pompierii de la Detașamentul Slatina, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au intervenit pentru stingerea unui incendiu la o casă, în comuna Teslui, satul Comănița. În momentul sosirii pompierilor, incendiul se manifesta cu flacără și degajări mari de fum la acoperișul casei.

Un echipaj SMURD Slatina a asistat la fața locului o pacientă, în vârstă de 55 ani, proprietara casei, conștientă, cu atac de panică, necooperantă, care prezenta arsuri de gradul I pe față, precum și depozit de funingine pe căile aeriene superioare. După acordarea primului ajutor de către paramedicii SMURD, aceasta a fost stabilizată și predată unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean pentru a fi transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina.

Pentru lichidarea incendiului și eliminarea posibilității de propagare la vecinătăți, pompierii au acționat aproximativ două ore și jumătate. Flăcările au ars cca. 80 de metri pătrați din acoperișul casei și bunurile din 3 camere de locuit.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost folosirea intenționată a unei surse pentru a genera incendiul.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here